In Marea Britanie s-a lansat un nou serviciu TV online, numit SeeSaw. Acest serviciu ofera 3.000 de ore de emisiuni, seriale etc., ale BBC, Chanel 4 si Five, urmand ca alte posturi TV independende, sa ofere la randul lor seriale si emisiuni.

seesaw

Intregul continut este gratuit, dar inainte si dupa fiecare episod TV sunt difuzate cate 60 de secunde de publicitate. Dupa cum spunea in timpul conferintei de presa, Pierre-Jean Sebert, CEO SeeSaw,  “SeeSaw se adreseaza atat telespectatorilor cat si celor care vor sa isi faca publicitate, SeeSaw oferind cea mai buna colectie de programe TV prin intermediul unui site foarte usor de folosit”.

SeeSaw insa, e disponibil doar pentru utilizatorii din UK, restul primind urmatorul mesaj de eroare:

seesaw_block

Pentru a avea totusi acces la acest serviciu, va trebui sa folosesti un serviciu VPN, care foloseste un server UK. Astfel, atunci cand te conectezi la serviciul VPN si vei accesa SeeSaw vei fi vazut ca si cum ai locui in UK si vei avea acces la intreg continutul site-ului. Asta e cea mai simpla modalitate de a debloca SeeSaw!

Din pacate, la ora actuala nu exista nici un serviciu VPN gratuit si de incredere care sa ofere adresa IP din UK, dar iata cateva servicii contra cost pe care eu le recomand:

Dupa ce te inscrii la unul din aceste servicii, va trebui sa iti setezi conexiunea VPN dupa care vei avea acces la See Saw. In plus vei putea accesa si alte site-uri restrictionate din UK cum ar fi BBC iPlayer si ITV.