Hulu permite utilizatorilor din State sa urmareasca show-uri TV si filme online, nefiind vorba doar despre emisiuni si filme de care nu a auzit nimeni, ci de unele foarte populare ca de exemplu Stargtate Universe, The Simpsons, The Office, House, Firefly.

Problema: Cum sa vizionezi Hulu in Romania?
Solutia: Servicii VPN.

Cum sa accesezi Hulu din Romania

Principalul dezavantaj al Hulu este ca doar cei care au IP de State pot viziona aceste filme si emisiuni. Restul sunt informati ca Hulu nu poate fi accesat din restul lumii.

Hulu este blocat in Romania

Solutia este de a gasi un serviciu care iti poate da o adresa IP din Statele Unite precum si o viteza de download adecvata, viteza fiind foarte importanta pentru o vizionare de calitate.

De ce serviciile VPN sunt cea mai buna solutie pentru a debloca Hulu?

Exista pe piata o serie intreaga de instrumente de schimbare/ascundere a adresei IP, dar numai serviciile VPN pot oferi si o viteza de download suficienta. Serviciul VPN iti schimba adresa IP si iti permite sa navighezi anonim si in siguranta folosind o conexiune anonima si securizata prin serverele localizate in US.

Servicii VPN pentru accesarea Hulu din afara Statelor Unite

Mai jos poti gasi o lista cu 5 servicii VPN capabile sa ofere IP-uri din State si in acelasi timp o viteza optima de downloadare. Toate acestea pot fi folosite pentru a debloca Hulu.

Alte solutii technice pentru a vedea Hulu in Romania

Pe langa VPN, mai exista si alte solutii technice capabile sa deblocheze Hulu in Romania. Acestea sunt:

  • Solutiile de tip proxy. Proxy-urile sunt relativ usor de utilizat dar pot fi detectate si blocate de catre servere Hulu.
  • Solutiile de tip SmartDNS. SmartDNS reprezinta varianta care ofera cea mai mare viteza deoarece nu presupune incriptarea traficului si nici trecerea lui prin servere de VPN sau proxy. Totusi, configurarea pe diverse device-uri este mai dificila.

Asadar, daca doresti sa vizionezi programele Hulu in Romania iti recomand sa incerci unul din cele 5 servicii de VPN mentionate mai sus. ibVPN chiar ofera posibilitatea de incerca serviciul pentru 24 de ore. Vei putea vedea daca functioneaza asa cum iti doresti.