Hide My Ass! este un produs care ajuta zilnic mii de utilizatori prin protejarea identitatii si securitatii on-line. Acest produs ofera o serie de servicii utile cum ar fi proxy-uri gratuite sau hosting gratuit de fisiere.

Iata 3 dintre cele mai utile servicii ale HideMyAss:

Proxy Gratuit

Proxy-ul gratuit HideMyAss poate fi folosit pentru navigarea anonima pe internet prin ascunderea adresei IP. In acest fel poti sa treci peste restrictii, site-uri blocate, iti poti ascunde istoricul si iti poti proteja identitatea on-line.

hidemyass

Email Anonim Gratuit

HideMyAss free anonymous email service iti permite sa creezi o adrsa de mail care iti protejeaza identitatea. Daca trebuie sa ii dai cuiva adresa ta de email sau trebuie sa te inregistrezi pe un site cu o adresa de email dar nu vrei sa iti dezvalui identitatea atunci acest serviciu este exact ceea ce cauti.

Serviciu VPN din US/UK/NL/DE/CA/SE

HideMyAss Pro VPN este o aplicatie foarte usor de folosit care iti cripteaza conexiunea la internet prin folosirea unui VPN. Acest instrument functioneaza pentru orice aplicatie sau protocol indiferent daca este vorba despre navigarea pe internet, p2p/bit-torrent, messenger/IRC, jocuri online, Skype etc.

Taxa pentru acest serviciu VPN incepe de la 11.52$/luna si ajunge pana la 6.57$/luna daca te inregistrezi pentru 12 luni.

[HideMyAss]