Daca esti fan Stargate atunci stii deja ca Stargate Universe a avut premiera in data de 2 Octombrie. Pentru fanii din toata lumea exista insa o veste buna si una mai putin buna. Vestea buna este ca noile episoade vor fi disponibile pentru a fi vizionate online pe Hulu.com, vestea mai putin buna este ca Hulu poate fi accesat doar din Statele Unite.

hulu_stargate_universe

Un nou episod va putea fi accesat pe Hulu in fiecare sambata, la o zi dupa premiera de vineri, fiind tot timpul disponibile ultimele 5 episoade. Primele doua episoade fiind listate impreuna ca un singur episod ar trebui sa ramana disponibile pana cand va fi difuzat episodul cu numarul 7.

Cum sa vizionezi Stargate Universe

Pentru a viziona Stargate Universe trebuie sa iti deblochezi accesul la Hulu in Romania. Prima varianta care ar trebui sa o incerci este Hotspot Shield. Este singura solutie complet gratuita de a-ti schimba IP-ul cu unul din State deblocandu-ti astfel accestul la site-urile restrictionate. Din pacate insa, de cele mai multe ori adresele IP ale Hotspot Shield sunt blocate de catre Hulu.

O alta solutie ar fi sa iti instalez o solutie de ascuns Ip-ul care ofera o perioada de proba de 1-3 zile. Dezavantajul e ca o poti folosi doar o singura data. Ca si produse recomand IP Hider, IP Privacy, HideMyIP 2009 sau Hide The IP.

Cea mai buna solutie insa este folosirea unui serviciu VPN. Daca ai noroc s-ar putea sa primesti un cont gratuit pentru HideIpVPN. Alte servicii VPN sunt urmatoarele: