Daca vrei ca datele tale sa fie in siguranta atunci cand folosesti un proxy trebuie sa te asiguri ca proxy-ul folosit e unul sigur.

Pe Samair.ru poti gasi multe informatii despre proxy-uri HTTP sau SOCKS. Site-ul are o optiune cu care poti cauta cele mai noi si actualizate proxy-uri si in acest fel poti fi sigur ca vei putea gasi oricand noi proxy-uri functionale.

Site-ul este updatat in fiecare zi. Daca ai gasit deja un proxy de incredere si ai adresa IP, de pe Samair.ru poti afla mai multe detalii despre acest proxy. Daca iti faci griji cu privire la securitatea calculatorului tau poti efectua de asemenea o verificare a proxy-ului cu privire la anonimitatea oferita. Sam Air se mandreste cu faptul ca ofera cel mai mare grad de securitate posibil, pentru toate proxy-urile.

Daca vrei sa folosesti un proxy atunci vei avea nevoie sa folosesti acest site pentru a-ti spune care e cel mai sigur si se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Partea cea mai buna a acestui site este ca toate serviciile sunt free. Site-ul este intretinut din reclame ceea ce pentru utilizator e un pret mic care trebuie platit.

Daca vrei sa stii cum poti folosi un proxy pentru a-ti ascunde IP-ul citeste urmatoarele articole:
Cum sa iti schimbi IP-ul in Internet Explorer 8
Firefox 3.0: Cum sa iti ascunzi IP-ul