Incepand de saptamana trecuta Hulu.com poate detecta serverele proxy. Asta inseamna ca daca incerci sa accesezi Hulu din afara US folosind un server proxy vei primi urmatorul mesaj: 

hulu_anonymous_proxy_tool

Cativa bloggeri (Chris Wooddill, Mike Haugland) au mentionat in urma cu cateva zile ca Hulu nu mai poate fi accesat folosind HotSpot Shield deoarece Hulu a blocat adresele folosite de aceasta aplicatie. Vestea buna este ca acum merge din nou.

Patrick Soon, de la Soon Tech News spune ca a putut accesa Hulu prin Hotspot Shield fara nicio problema. Parerea lui este ca aceasta se datoreaza faptului ca Hotspot Shield foloseste acum o adresa IP din New York in loc de traditionala adresa IP din Englewood, Colorado. In acelasi timp Patrick sugereaza inlaturarea cooky-urilor inainde de a accesa Hulu.

Si eu am reusit sa accesez Hulu folosind Hotspot Shield deci presupun ca problema cu acest tool a fost rezolvata. Vestea proasta e ca nu cred ca va dura. Din moment ce Hulu a inceput sa detecteze proxy-urile si VPN-urile, va fi o lupta continua impotriva aplicatiilor care deruteaza sistemul lor de localizare.