IP Hider este unul din cele mai populare softuri de ascundere a adresei IP de pe piata. Valoarea acestei aplicatii este data de raportul foarte bun calitate/pret. La sfarsitul anului trecut, IP Hider a fost votat pe site-ul How-To-Hide-IP.info, “Cea mai buna aplicatie pentru ascuns IP-ul a anului 2008“.

allanonymity_ip_hider

Versiunea 4.0 vine cu o interfata mai prietenoasa decat versiunile anterioare (asa numitul Smart Mode), care permite selectarea proxy-urilor disponibile de pe o harta. Un singur click pe harta este suficient pentru a va ascunde IP-ul. 

Sa vedem mai in detaliu cum functioneaza aceasta aplicatie. Primul pas este de a downloada IP Hider de pe site-ul AllAnonymity.com. Dupa instalare produsul va porni automat si va aparea urmatoarea fereastra. 

iphider_click

Apoi, dati click pe harta pentru a alege o tara. Din acest moment veti naviga pe internet ca si cum ati locui in acea tara. Puteti alege dintre urmatoarele tari: Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Irlanda.

Pentru a verifica ca navigati cu o alta adresa IP incarcati site-ul www.whatismyipaddress.com sau puteti sa apasati butonul Check IP din aplicatie.

ip_hider_googlemap

Daca proxy-ul pe care il folositi va incetineste foarte tare conexiunea la internet (acesta este unul din dezavantajele ascunderii adresei IP) puteti alege o alta adresa prin apasarea butonului “Choose another proxy“.

iphider_choose_next_proxy

Asta e tot. Din acest moment adresa voastra IP este ascunsa. Pentru a o schimba cu o alta adresa click pe harta. Pentru a reveni la adresa voastra click pe butonul Show IP.

Costul acestei aplicatii este de $29.95 pe an. Ma multe amanunte gasiti aici.

[Downloadeaza IP Hider 4.0]